Verzending

1. Verzendmethoden

Bij Bruidsboetiek Twinkel streven we ernaar om uw aankoop zo snel mogelijk te verzenden. Wij bieden verschillende verzendopties aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

2. Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen verzendmethode en het totale gewicht van uw bestelling. De definitieve verzendkosten worden weergegeven bij het afrekenen.

3. Levertijd

Wij doen ons best om bestellingen binnen [x] werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Echter, levertijden kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en verzendmethode.

4. Internationale verzending

Voor internationale verzendingen kunnen extra kosten en belastingen van toepassing zijn die door de klant betaald moeten worden bij ontvangst van de bestelling.

Retourneren

1. Retourbeleid

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop bij Bruidsboetiek Twinkel. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling, mits het product ongedragen, ongewassen en in de originele verpakking zit.

2. Retourprocedure

Om een product te retourneren, neemt u eerst contact met ons op via [contactmethode] om een retourzending aan te melden. Volg de instructies die u ontvangt voor het retourneren van uw product.

3. Terugbetalingen

Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten, sturen we u een bevestiging via e-mail en informeren we u over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Bij goedkeuring wordt uw terugbetaling verwerkt en automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

4. Uitzonderingen

Sommige producten, zoals gepersonaliseerde of op maat gemaakte items, kunnen niet worden geretourneerd. We zullen duidelijk aangeven als een product niet in aanmerking komt voor retournering bij de aankoop.

5. Ruilen

Als u uw product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, volg dan onze retourprocedure. Zodra de retourzending is verwerkt, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

6. Verzendkosten voor retourzending

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het product bij aankomst defect was of niet overeenkomt met wat er besteld was.